LOD water turns white a little bit after the world loads

after the world loads up the water is normal even when going over to the chunks they are blue but after awile they turn white, I have no idea why, I have had this issue before but now they go blue for a little bit
45 Replies
Mav
Mav4mo ago
I have a meadle clip of it
Mav
Mav4mo ago
Mavricc7
Medal - ⭐️ Clip up to 4K 144 fps for free!
bruh - Clipped with Medal.tv
Watch bruh and millions of other Minecraft videos on Medal, the largest Game Clip Platform.
Mav
Mav4mo ago
ignore the audio i was watching yt so far after trying to find the mod in my mod pack casuiong the issue it has broken even more now the greass is turning gray and i dont know what to do bruh
Puhpine
Puhpine4mo ago
what's the mod list?
Mav
Mav4mo ago
what would be the best way to gbet the mod list im using cursed forge as my loader
Puhpine
Puhpine4mo ago
screenshots probably
Mav
Mav4mo ago
Puhpine
Puhpine4mo ago
thats a long list
Mav
Mav4mo ago
ye
Puhpine
Puhpine4mo ago
it could be anything
Mav
Mav4mo ago
its only 150 mods
Puhpine
Puhpine4mo ago
only
Mav
Mav4mo ago
it shows extrea stuff let me try to get a better ss
Puhpine
Puhpine4mo ago
although i have never seen this issue before, i do see you are using iris and dh is not compatible with iris so that might be it?
Mav
Mav4mo ago
i dont have iris that may be a old crash report? some how mabey my fioles were set to show oldest
Puhpine
Puhpine4mo ago
No description
Mav
Mav4mo ago
YEP RTHATS OLD 1 sec
Mav
Mav4mo ago
No description
No description
No description
No description
No description
Mav
Mav4mo ago
there' this is my full mod list
Puhpine
Puhpine4mo ago
most of those are disabled
Mav
Mav4mo ago
i am trble shooting rn
Puhpine
Puhpine4mo ago
aah
Mav
Mav4mo ago
when this wasa rec all of them where enabled except like 4
Puhpine
Puhpine4mo ago
i see some mods i have not heard of that are not disabled and could be causing the issue
Mav
Mav4mo ago
like what
Puhpine
Puhpine4mo ago
so the white water still shows up with these enabled mods?
Mav
Mav4mo ago
yes
Puhpine
Puhpine4mo ago
these
No description
Mav
Mav4mo ago
mhm i have like 3 other posted about htis same issue
Puhpine
Puhpine4mo ago
can you try with just dh?
Mav
Mav4mo ago
wioth more evidnve im doing that rn and the water is normal
Puhpine
Puhpine4mo ago
you can try a binary search /binarysearch
YAGPDB.xyz
YAGPDB.xyz4mo ago
Try a binary search and figure out which mod is causing it. So disable half of the mods, see if issue is still there, if yes disable half again etc etc until you find the mod that's causing the issue.
Tenor
Mav
Mav4mo ago
i did and it made it worse
Puhpine
Puhpine4mo ago
oh thats not good
Mav
Mav4mo ago
when trtying that it broek it more and corrupted my test word but if u check my other posted on help me i have so many ss that sghow it better]
Puhpine
Puhpine4mo ago
just make a new test world. that is bound to happen when shuffling mods i dont see them
Mav
Mav4mo ago
u can search my name and find them taht way
Puhpine
Puhpine4mo ago
alr
MarijnIsN00B
MarijnIsN00B4mo ago
Like Puhpine said, dont make 3 separate posts for the same issue, Im closing all your other ones
Mav
Mav4mo ago
alr
MarijnIsN00B
MarijnIsN00B4mo ago
And please remember #rules 2 So to recap, you have a modpack with about 150 mods and some water and foliage is turning white. When you are using just DH, then the issue does not happen. You tried a binary search but that corrupted your world, right? Are you also using any resource packs?
Mav
Mav4mo ago
so i have found out that its just my computer running the mod i rqan with no mnods and it still did it sooooo idk
MarijnIsN00B
MarijnIsN00B4mo ago
Have you tried with a completely clean instance of mc?
Mav
Mav4mo ago
yes but ill try that again