Wheel event not firing on chrome 125?

https://playground.solidjs.com/anonymous/9b0f810f-e02c-4dbc-9d89-1132b25e76f2 This worked in chrome v<125, and now doesn't. I have no idea how to debug why. Adding an onMount in order to wait for the div to be connected to DOM fixes it: https://playground.solidjs.com/anonymous/e3abbc30-f7cf-4f76-9f27-30b8817da09d Any ideas what happened here?
Solid Playground
Quickly discover what the solid compiler will generate from your JSX template
Solid Playground
Quickly discover what the solid compiler will generate from your JSX template
10 Replies
deluksic
deluksic2mo ago
which chrome version? hmmm. This seems broken for everyone in my office, but we are on macs wait, what do you mean by working? scrolling the button shows "wheel" in the console logs?
Brendonovich
Brendonovich2mo ago
Hm i think this is what my users are experiencing in MacroGraph, Iiterally updated Brave today and my wheel listener stopped working and broke scroll to zoom
deluksic
deluksic2mo ago
ok good to know I'm not going crazy 😄 no error, just event not firing
Brendonovich
Brendonovich2mo ago
Haven’t dug into it but it’s happening on Mac and windows, am gonna look into it this weekend Guessing it’s something in chromium
deluksic
deluksic2mo ago
we will deploy onMount fix, but it is really strange
bigmistqke 🌈
bigmistqke 🌈2mo ago
broken with me too, i am on mac
deluksic
deluksic2mo ago
I don't know how to reproduce without solidjs, but maybe it should be reported to chromium team?
deluksic
deluksic2mo ago
https://issues.chromium.org/issues/345948299 sent this issue in, let's see
Want results from more Discord servers?
Add your server
More Posts