hi I am not able to see build as well deploy logs

I tried to deploy a django project but i am not able to see any logs
Solution:
I tried to deploy a django project but i am not able to see any logs
Jump to solution
18 Replies
Percy
Percy15mo ago
Project ID: f9f446a6-f7b6-46b5-a7de-d82de89f6109
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
f9f446a6-f7b6-46b5-a7de-d82de89f6109
thedarthprencher
thedarthprencher15mo ago
Seems like this is a general issue, read few past troubleshoots, it seems like it is not uncommon for logs to be down on railway unfortunatelly
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
This is new deployment Is there any other way ?
thedarthprencher
thedarthprencher15mo ago
I mean how can you work without logs, especially if your code is crushing?)
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
That's the problem I am not seeing any logs and the server say internal error
rickitan
rickitan15mo ago
I'm facing the same problem.
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
might be the server issue
saintcore
saintcore15mo ago
at least we all do have the same problem, I was wondering what's going on (and seriously questioned myself^^) before I've seen these threads here 😄
thedarthprencher
thedarthprencher15mo ago
Same here, as a starting python dev, I was about to just accept defeat and take my bot down for good))
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
you can try one thing Debug True in your project if it supports
jffernandez
jffernandez15mo ago
Same problem here, it seems a common issue, because I was redeploying a project that was working and now I have no logs
thedarthprencher
thedarthprencher15mo ago
I have tried it, did not help)
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
now the web server is not working. do you guys facing the same ?
saintcore
saintcore15mo ago
btw if you didn't seen it already, the no build logs error is currently beeing analysed by railway staff: https://discord.com/channels/713503345364697088/846875565357006878/1110553036402724864 no changes for me, build still fails and no logs to investigate available🥹
thedarthprencher
thedarthprencher15mo ago
No wonder, cuz they haven't fixed it yet.
saintcore
saintcore15mo ago
See this thread: https://discord.com/channels/713503345364697088/1110527069026271303 A team-member just explained that this perhaps is yet another issue and not related to the "no build logs" error (as I do have the exact same case as you). However until the missing build logs part is not fixed, there seems to be no option to further debug this. Will update you once I've got some build logs 🙂
jimmygehloach
jimmygehloach15mo ago
the problem is fixed now