LODs Not Appearing Modded Game

Im playing a singleplayer custom modpack and the LOD's wont appear no mater what settings/how much time i give it. Ive applied the alex's caves fix and the rest of the mods arent mentioned in terms of compatability. Could anyone help?
No description
No description
15 Replies
Puhpine
Puhpine2mo ago
can you send a screenshot of the alex caves config file just to be sure?
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
For sure
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
No description
Puhpine
Puhpine2mo ago
Can you try with just DH?
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
It works with just DH So i think its something conflicting Im playing atm 9 no frills, and it works on the base version But after I added the mods I showed above it no longer generates
Puhpine
Puhpine2mo ago
Logs please /logsstored
YAGPDB.xyz
YAGPDB.xyz2mo ago
You should send your latest.log file to provide additional useful information. Logs are located in the .minecraft/logs directory. On Windows: %appdata%\.minecraft\logs On Linux: ~/.minecraft/logs On Mac: ~/Library/Application Support/minecraft/logs
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
Got it Sorry it was too big for discord and mclogs wasnt working, uploading to gdrive
Puhpine
Puhpine2mo ago
Unable to access document Idk if it's a problem on my end or yours
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
Ended up working with mclogs was probably some weird share settings lol
Puhpine
Puhpine2mo ago
Hhmm, only errors I'm seeing are from emf Which is probably not related Can you try with just DH?
GuyGieri
GuyGieri2mo ago
Definitely, i just had to head to work but ill do that when i get home You mean the logs with just dh right? I know DH works without the mods I added, maybe ill have to disable one by one
Puhpine
Puhpine2mo ago
Oh right, forgot I already asked you to do that You can also try a /binary search
YAGPDB.xyz
YAGPDB.xyz2mo ago
Try a binary search and figure out which mod is causing it. So disable half of the mods, see if issue is still there, if yes disable half again etc etc until you find the mod that's causing the issue.
Tenor