Dynamic Trees LODs are not detailed

Problem Can't make the trees render with a good level of detail. They seem to be pretty low quality and this seems to be from the render distance setting. I did not have this issue using Panda's Falling Trees/vanilla trees. Shaders - BSL Relevant Mods - Dynamic Trees (Latest Beta 6) - Oculus - Distant Horizons (Latest) - Spark - Embeddium - Emeddium Dynamic Lights - Chunk Pregenerator - Dungeons Now Loading 1% - When Dungeons Arise - Guard Villagers - Quark - supplementaries - Luminous - terralith - tectonic - valhelsia structures - towns & towers - smooth boot - server performance smooth chunk save - repurposed structures - reblurred - project: vibrant journeys
No description
11 Replies
Puhpine
Puhpine4w ago
What shader are you using? (And shader version)
PancakesBatch
PancakesBatch4w ago
BSL 8.2.09
Puhpine
Puhpine4w ago
Are you using embeddium? I don't see it on the list
PancakesBatch
PancakesBatch4w ago
yes
Puhpine
Puhpine4w ago
Can you make a new world with just DH, oculus and dependencies active to see if that works?
Puhpine
Puhpine4w ago
If that doesn't work, can you try a different shader? https://gist.github.com/Steveplays28/52db568f297ded527da56dbe6deeec0e
Gist
Distant Horizons shader compatibility info
Distant Horizons shader compatibility info. GitHub Gist: instantly share code, notes, and snippets.
PancakesBatch
PancakesBatch4w ago
i'll ping u when it's done still happens
Puhpine
Puhpine4w ago
And a different shader? One from the link?
PancakesBatch
PancakesBatch4w ago
Using complimentary, still testing some settings but I'm actually finding transparency issues (where parts of the area my player model is near disappear) I think that's because the server is still on a dev environment tho. Meaning the lag/processing unit usage isnt reflective since there's no pregen
Puhpine
Puhpine4w ago
Whatever the server is using should not matter I don't know what the issue might be then
PancakesBatch
PancakesBatch4w ago
Only solution I found is increasing render distance any details rendered outside of the client-set render distance get a lower LOD which I can't really scale up in quality There is no error it seems Same thing happens w/ default vanilla Just weak PC 😆 All the bamboo will require a weaker LOD ig